Dressings

Dressings, de droom van iedereen

Dressings of garderobekasten zijn zeer erg in trek. Iedereen droomt van een dressing op maat in zijn of haar woonst en daar zijn meerdere goede redenen voor. Een dressing biedt je namelijk verschillende voordelen. Zo is een dressing niet alleen enorm overzichtelijk, maar is deze ook gebruiksvriendelijk en laat u toe al uw beschikbare ruimte optimaal te benutten. U tovert uw ruimte met andere woorden om tot een fraaie en héél praktische dressing room.

Op maat van de klant, van begin tot eind

Op maat van de klant, van begin tot eind

SW-Interieur biedt u daarenboven de mogelijkheid uw droomdressing of inloopkast volledig naar wens samen te stellen: het concept, het materiaal, de constructie en het budget; u bepaalt het allemaal zelf. Ook de enorme waaier aan accessoires – denk hierbij aan bijvoorbeeld uittrekbare garderobeliften, dassenhouders, broekenrekken, lades enzoverder – maken van uw dressing het praktische en overzichtelijke geheel dat u voor ogen heeft.

Van plan tot uitvoering

Van plan tot uitvoering

Hoe gaat u de inloopkast opstellen? In een L- of U-vorm, in twee rijen? Volgens de meeste interieurwinkels heeft u ongeveer vier vierkante meter ruimte nodig als u alleen woont en ongeveer zes vierkante meter als u samenwoont. U dient bijgevolg rekening te houden met vele aspecten, zoals de diepte van de schappen, de breedte van de stangen, de hoogte tussen de legplanken en de hoeveelheid lades.
Tekenen is de beste manier om je garderobekast te ontwerpen. Bent u niet handig met pen of potlood? Geen probleem. Onze medewerkers geven u graag advies en bieden een antwoord op al uw vragen, twijfels en probleemgevallen. Zelfs in een kleine ruimte van twee bij twee meter is het mogelijk een dressing of inloopkast van Kast-ID in te plannen. Ook hier wordt de indeling samen met u conceptmatig uitgetekend om zo tot de perfecte indeling en oplossing te komen.

Op zoek naar de dressing van uw dromen?