Interieur

Kasten en deuren, gyproc afwerkingen, haardwanden of de volledige inrichting van een bureau

Bent u op zoek naar ingemaakte kasten op maat of andere maatmeubels? Dan bent u bij SW Interieur aan het juiste adres! Uitvoering, materialen, afwerking, kastindeling… u bepaalt helemaal zelf hoe u uw eigen inbouwkast en/of deuren wenst. SW Interieur zorgt voor de perfecte installatie en afwerking!

TV-meubelen

Uitvoering van ingemaakte kasten op maat

SW Interieur heeft ook een erg ruime keuze aan mogelijk te gebruiken materialen. Denk bijvoorbeeld aan melamine, formica, massief, MDF, … Bovendien zijn alle soorten afwerkingen mogelijk, zoals gelakt, folie overtrokken, geschilderd, gebeitst, met moluren, groeven, etc. Tot slot is ook de indeling van uw kast natuurlijk volledig naar eigen wens in te richten.

Kortom: SW Interieur kan u ingemaakte kasten bezorgen in om het even welke uitvoering, met diverse materialen en met alle mogelijke afwerkingen! Alles helemaal op maat van uw specifieke wensen!
Schuifdeuren, draai deuren, blokdeuren, zowel modern als klassiek uitvoering. Een erg ruime keuze met verschillende afwerkingen mogelijkheden.

Bureel inrichting

Inrichting van bureaus

Zowel laminaat, massief hout, fineer, natuursteen of hoogwaardig lakwerk kunnen in het bureel vakkundig verwerkt worden. De toepassing van inox en glas geven aan uw kantoor een eigentijdse look.

Haardwanden

Breng sfeer in huis met een haardwand op maat

Er bestaat niets gezelliger dan ‘s avonds thuis te komen en vanuit de luie stoel de gashaard te ontsteken. Eén druk op de knop en u kan heerlijk genieten van de straling en het gemak van een gashaard.

SW Interieur biedt een uitgebreide collectie van prachtige open en gesloten gashaarden met een niet te evenaren vlammenbeeld van de merken Kal-Fire, IGas en Zenfires. Zowel aansluiting op een schoorsteenkanaal als muurdoorvoer zijn mogelijk. Door deze laatste uitgekiende techniek is een schoorsteen niet langer nodig.

Plaatsen van Gyproc

Gaat u renoveren of verbouwen? Dan zijn gyprocwerken of gyproc plaatsen een goed idee! Gyproc profielen plaatsen gaat snel vooruit en is eenvoudig uit te voeren. Bovendien is het afwerken van de gyproc nadien een fluitje van een cent.

Gyproc plaatsen = thermische- en geluidsisolatie

Het isoleren van muren is een verstandige investering. Gyproc plaatsen is een investering in thermische isolatie. Gemetste muren hebben immers door het gebruik van mortel en pleister vaak drie jaar nodig om volledig te drogen. Bovendien draagt het bij tot een aangenaam en gezond leefklimaat, want gyproc zorgt niet enkel voor thermische isolatie maar ook voor akoestische isolatie.

Graag ook een naadloos interieur?