Keukens

Handgemaakte keukens,
zodat niets onmogelijk is

Diverse stijlen keukens, zoals nostalgische keukens of landelijke keukens, komen het beste tot hun recht als ze met de hand gemaakt worden. Bij de keuze voor een handgemaakte keuken kunnen zelfs de “onmogelijkheden” mogelijk worden. Er zijn nu eenmaal bewerkingen die machinaal niet kunnen worden gedaan, maar wél met de hand.

Moderne keukens met strak, kleur en karakter!

Moderne keukens met strak, kleur en karakter!

De moderne keuken wordt gekenmerkt door z’n strakke karakter gemixt met ronde en speelse vormen. Ware eyecatchers in de keuken zijn de kookeilanden, uitgerust met een stijlvol fornuis, praktische kranen en design afzuigkappen. Moderne vormgeving  en oude doorleefde materialen gaan samen heel goed door één deur.

Landelijke keukens, genieten van de nostalgie!

Landelijke keukens, genieten van de nostalgie

Bij landelijk wonen hoort een landelijke keuken. Een keuken die de sfeer ademt van Bourgondië of de Provence. Een ideale mix van nostalgie en modern.

Nostalgie door de herinnering aan vroeger, idyllisch, maar zonder het moderne van deze tijd uit het oog te verliezen. Doordat wij alle denkbare materialen gebruiken is werkelijk niets onmogelijk. Al uw creatieve wensen en gedachten kunnen we met elkaar tot een schitterend geheel brengen.

Open keukens en keukens op maat

Een ruime, gezellige, comfortabele keuken met  een grote tafel en een hoekbank? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben uw gemak en ontspanning op het oog en maken er een prachtig totaalplaatje van.

Op zoek naar een unieke landelijke keuken?